Samsung a încercat să ascundă un Galaxy S4 explodat? [VIDEO]

Samsung a încercat să ascundă un Galaxy S4 explodat? [VIDEO]

Ne amintim că nu este prima oară când cei de la Samsung au niste practici greu de înţeles, cel mai recent eveniment e legat de un explodat.

explodat samsung galaxy-s4

Nu este nici pe departe primul . Ba, mai mult, una din experienţele anterioare care a vizat un terminal ce a luat foc s-a soldat cu un incediu cu arderea integrală a unui apartament din Hong Kongg.

Un nou terminal a ieşit la iveală cu probleme, iar producătorul sud-coreean a ieşit la interval cu diverse pretenţii. Scenariul a fost următorul. Un Galaxy S de ultimă generaţie a fost înregistrat în timp ce se afla la încărcat, context în care acesta a luat foc. La scurt timp după eveniment, clipul a fost postat online. Pe de altă parte, posesorul respectivului dispozitiv a urmat următorul pas logic, încercarea schimbării aparatului în garanţie.

În continuare, cei de la Samsung se pare că au făcut un gest incredibil de urât. Zic ,,se pare”, deoarece, chiar dacă tânărul nu are nici un motiv să mintă, până când compania nu recunoaște oficial evenimentul, este greu de apreciat ce s-a întâmplat cu exactitate. În loc ca tânărul să beneficieze de un nou aparat, acesta a primit o scrisoare prin care schimbarea telefonului era condiţionată de ştergerea clipului iniţiat de pe YouTube. Deşi cei mai mulţi dintre noi probabil că ar fi preferat să elimine de pe internet clipul cu Galaxy S4 explodat pentru un  nou aparat, tânărul în cauză a optat pentru varianta mai agresivă. A postat întreaga scrisoare de ameninţare pe PasteBin, a descris evenimentul în termeni ofensatori şi aşteaptă să vadă ce urmează.

Ca o comparaţie, în timp ce Samsung încearcă să şteargă cu buretele ce s-a întâmplat, în urma unui eveniment similar cei de la Apple au dat vina pe cabluri neoriginale şi au început să le schimbe cu unele produse original. În privința Samsung, o explicație ar fi faptul că Galaxy S4 se pare că nu şi-a atins pragurilei interne de vânzări şi nu mai zboară de pe rafturile magazinelor ca la început.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: