S-a dat drumul la jailbreak iOS 7 pentru toate iDevice-urile

S-a dat drumul la jailbreak iOS 7 pentru toate iDevice-urile

Deşi a durat destul de mult, cei de la evad3rs, acelaşi grup care a făcut , tocmai a dat drumul la jailbreak iOS 7.

evad3rs evasi0n7 ios 7 7.0.4 jailbreak cydia

Nu se aştepta nimeni. Cu toate acestea, pe parcursul zilei de ieri a fost publicat online pentru toate iDevice-urile cu iOS 7. „Untethered” se traduce prin faptul că cei care vor apela la acest utilitar îşi pot închide şi reporni dispozitivul cu iOS fără probleme după executarea operaţiunii.

Partea cea mai specială a acestui jailbreak iOS 7 este că, pentru prima oară, şi dispozitivele lansate de Apple pe parcursul anului 2013 pot beneficia de acest tratament. Lista de aparate suportate include: iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPod Touch 5G, iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad Mini, iPad Mini cu Retina Display şi noul iPad Air. Noul jailbreak este dedicat dispozitivelor ce rulează iOS 7.0, 7.0.1, 7.0.2, 7.0.3 şi versiunea cea mai recentă, 7.0.4.

Jailbreak iOS 7 a fost dezvoltat de grupul Evad3rs împreună cu @pimskeks, @planetbeing şi @pod2g. Acesta poate fi descărcat în format de Mac sau Windows de pe site-ul celor de la Evad3rs, evasi0n.com. Poate fi instalat cu uşurinţă din doi timpi şi trei mişcări. Singurul lucru pe care trebuie să-l aveţi în vedere este să faceţi un backup preventiv înainte de vă apuca de orice aventuri. În teorie, este recomandată o instalare curată a celui mai nou firmware de la Apple pentru a evita orice evenimente neplăcute. În practică însă, majoritatea celor care au încercat instalarea lui evasi0n7 nu au întâmpinat nici o problemă, indiferent câte poze, filme, muzică sau aplicaţii au avut salvate pe smartphone sau tabletă.

Citește și: