13 iun. 2013 | 15:00

Romania arata mai bine dupa ultimul update la Bing Maps

ACTUALITATE
Romania arata mai bine dupa ultimul update la Bing Maps

La ceva timp dupa ce amatorii de calatorii vituale au descoperit Google Street View, si-a reactualizat imaginile de pe Bing Maps.

Maps bing microsoft

Intotdeauna mi s-a parut ca Google face o treaba foarte buna din a reproduce Romania in mediul virtual, mai ales cand vine vorba de colectii impresionante de imagistica pe internet. Pentru ca acest domeniu pare din ce in ce mai atractiv pentru internauti, se pare pare ca si intr-o prioritate.

Pentru ca vorbim de imagini de inalta rezolutie pe are le puteti accesa prin butonul Bird’s Eye din maps.bing.com, in mod evident se pot masura in megabytes. Cu toate ca si pana la aceasta ora acest tip de navigare era o experienta interesanta, inginerii de la un update de imagini de inalta rezolutie format din peste 270 TB de capturi. Acest update semnificativ vine la aproximativ un an distanta, dupa ce anul trecut, in aceeasi perioada, alti 210 TB de imagini au fost adaugati intr-un mod similar.

Trecand peste orase gen Roma, Londra sau Paris, care au fost tot timpul reproduse online cu o precizie uimitoare, acest pachet de imagini incepe sa vizeze si locatii mai putin populare. Cu alte cuvinte, Romania incepe sa arate foarte bine pe Bing Maps. Cadrul cu Casa Poporului de mai sus este doar unul din multele exemple pe care le veti descoperi in cateva minute de cautari. In comunicatul care a insotit acest update a fost mentionata si o actualizare a bazei de date cu puncte de interes, din pacate o cautare dupa Hard Rock Cafe in Bucuresti nu a relevat nici un rezultat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele