Reclama PS4: Promovare printr-o lectie de istorie interesanta [VIDEO]

Mai sunt doar cateva saptamani pana la , motiv pentru care Sony are toate motivele sa lanseze o noua campanie publicitara. Sa vedem despre ce este vorba in noua reclama PS4.

Sony PS PSX PS2 PlayStation istorie

Desi este greu de apreciat la aceasta ora cineva va castiga in competitia pentru a noii generatii, un lucru este sigur: atat Sony, cat si Microsoft au niste solutii hardware competitive si interesante. La prima vedere, doar marketing-ul si o colectie impresionanta de jocuri vor putea scoate in fata unul dintre cele doua produse.

Conceptul de PlayStation are deja o istorie de aproximativ 20 de ani, motiv pentru care cei de la Sony s-au gandit sa atraga atentia asupra acestei mosteniri printr-un clip foarte bine facut. Acesta te plimba in cerc printr-o camera in care tinerii locatari se adapteaza foarte repede noilor modele de console lansate de producatorul japonez.

Magia clipului reiese din efortul producatorilor de a reconstitui toate elementele definitorii pentru perioada recreata in fiecare moment. Astfel, inceputul anilor 90 nu implica doar un PlayStation One pus pe covor si Tekken pe televizor. Frezele pretioase, posterele de pe pereti, camasile la moda si discurile de vinil, toate si-au gasit loc in acea camera illo tempore din reclama PS4.

Alexandru Puiu
14:30 22.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video