Zvonurile spun ca precomenzile de Xbox One si PS4 sunt aproape egale

, 21 Oct, 21:47

Zvonurile spun ca precomenzile pentru cele doua console anuntate pentru sfarsitul anului, Xbox One si PS4, sunt aproape egale ca numar.

xbox_one_ps4

Un dezvoltator anonim a postat pe reddit cum ca ar avea dovezi destul de clare ca Xbox One si PS4 au aproape aceleasi cifre la capitolul precomenzi. Acesta pretinde a lucra pentru Microsoft si spune ca este convins ca si compania pentru care lucreaza are cel putin 1,5 milioane de console la precomanda, la fel de multe ca Sony la momentul actual.

„Cand am vazut raportele lui Sony cu privire la cifra de 1.5 milioane de console la precomanda nici nu a trebuit sa ma gandesc de doua ori. Nu putem dezvalui numarul nostru de precomenzi pentru Xbox One din diverse motive, de la sine intelese, insa stiu sigur ca sunt la fel de multe precomenzi.” a precizat dezvoltatorul in cadrul platformei reddit.

Desigur, nu vom sti cu siguranta cine a castigat batalia precomenzilor, pana la momentul in care cei doi producatori vor anunta oficial aceste cifre. Problema, la momentul de fata, este ca auzim discutii conflictuale despre cine este „in fata”, adica ce consola este mai performanta sau care va fi mai bine vanduta. Motivul principal al acestui conflict este, desigur, afinitatea pentru brand si variaza atat de mult in functie de regiunile in care are loc discutia, multe dintre surse reflectand exact acest lucru. Pana la sfarsitul lunii noiembrie vom afla cine este castigatorul acestei batalii.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail