Razer Kazuyo este un nou controller de gaming pentru iPhone

Razer Kazuyo este un nou controller de gaming pentru iPhone

După ce am văzut lansat ceva similar de la Logitech, cei de la Razer se pare că lucrează la propriul .

razer-kazuyo-iphone game controller

Cum se întâmplă din ce în ce mai des în ultima perioadă când vine vorba de telefoane, tablete şi alte periferice portabile, cei de la @evleaks au postat online prima imagine cu un destinat iPhone-urilor creat de Razer.

Noul controller se va numi Razer Kazuyo şi va fi compatibil cu iPhone 5, iPhone 5S şi, cu ceva noroc, iPhone 5C. În practică, dispozitivul din imagine este un gamepad care învăluie într-un mod inteligent un iDevice. Am folosit termenul „inteligent”, deoarece mi se pare foarte interesant modul în care în partea din dreapta a fost lăsat un spaţiu în aparat pentru ca sunetul emis de iPhone să fie orientat către utilizator. În plus, în partea stângă, funcţionalitatea butonului de power de la iPhone este transpus unui buton din controller.

Vizavi de partea de gaming, avem un dPad direcţional, patru butoane funcţionale şi un alt buton ce bănuiesc că ar putea fi folosit pentru ceva de genul play/pauză într-un joc. Grip-urile de pe margine reprezintă un alt element interesant, deoarece ajută la folosirea gadgetului cu un grad sporit de siguranţă. În plus, dacă nu mă înşel, acele margini orientate spre partea din faţă s-ar putea să fie suficiente pentru a ţine Razer Kazuyo în picioare, motiv pentru care puteţi utiliza controller-ul şi atunci când vă uitaţi la un film.

Nu avem încă o dată exactă de lansare sau un pret aproximativ pentru creaţia Razer Kazuyo, ceva îmi spune însă că în câteva săptămâni va putea fi achiziţionată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: