ProxToMe, o noua aplicatie de iOS dedicata transferului de fisiere

ProxToMe, o noua aplicatie de iOS dedicata transferului de fisiere
Alexandru Puiu
10:30 21.02.2013

Am utilizat multe aplicatii cu un scop similar pe iOS, ProxToMe ar putea fi insa una dintre cele mai destepte cand vine vorba de interfata si utilitate.

proxtome ios transfer fisiere app

O noua aplicatie de iOS combina functionalitatea Bluetooth cu cea a datelor celulare pentru a realiza un transfer de fisiere in conditii optime. Pentru ca nu exista prea multe solutii care sa faca o treaba buna cand vine vorba de trimis informatii de pe un iPhone pe alt iPhone, ProxToMe eficientizeaza intreaga procedura prin cateva schimbari de concept in comparatie cu aplicatii gen Bump.

ProxToMe nu te obliga sa trimiti fisiere unor persoane din agenda, oricine poate trimite sau primi fisiere daca are aplicatia respectiva instalata. Partea de gasire a destinatarului functioneaza prin Bluetooth pe o distanta de maxim 76 metri. Pe langa faptul ca puteti vedea profilul de Facebook apartinand cuiva din raza de actiune a aplicatiei, daca ati ales tinta si respectivul a confirmat ca accepta transferul, a inceput copierea fisierelor. Partea de transfer de date nu merge din pacate tot pe Bluetooth ci pe o conexiune la internet, WiFI sau 3G.

Daca aveti un cont DropBox, fisierele transferate sunt copiate automat intr-un folder DroBox intitulat ProxToMe. Momentan nu exista nici un fel de limita de fisiere, singura limitare este cauzata de spatiul pe care il aveti liber pe aparat. Cu speranta ca noua aplicatie va fi folosita intr-un scop pozitiv, nu pentru a stresa oameni din jurul utilizatorului, ramane sa vedem daca la cateva saptamani dupa lansare ProxToMe va fi sau nu un succes.

Comentarii
loading...