Bump Pay, pentru transferuri de bani intre prieteni

Bump Pay, pentru transferuri de bani intre prieteni

Bump Pay

Producatorii uneia dintre cele mai populare aplicatii de iOS, Bump, isi incearca norocul in aceasta perioada cu un concept asemanator cu cel initial, dar cu un cu totul alt scop si nume: Bump Pay.

Lovind doua iPhone-uri, aplicatia permite trimiterea de bani intre doua conturi de PayPal. Suma maxima vehiculata este de 1000$, iar transferul este cat se poate de securizat.

Aplicatia devine partenerul ideal pentru transferuri bancare, in conditiile in care costurile aferente utilizarii serviciului nu exista, pentru ca aplicatia este gratuita, iar comisioane de transfer, de asemenea, nu sunt. Daca aveti un card de credit sau debit asociat la contul de PayPal, din pacate utilizarea aplicatiei va trimite 2,9% din suma tranzacationata catre PayPal, la care se mai adauga 0,3$ pentru primirea banilor.

Desi este gandita pentru prieteni care prefera sa evite banii tipariti sau care pur si simplu nu umbla cu cash, intr-un viitor nu foarte indepartat aplicatia va putea fi folosita si de comercianti. Ca motiv pentru faptul ca noua functie nu a fost integrata in Bump-ul pe care-l stim si-l indragim, CEO-ul David Lieb a afirmat ca in acest moment nu are suficient de multa incredere in aceasta functie, dar daca totul merge cum spera Bump Pay va putea fi atasata fara probleme vechii aplicatii.

Un concurent serios pentru aceasta functie ar putea fi ideea de bump implicata in aplicatia omonima PayPal – ramane sa vedem cine va castiga mai multi adepti.