Primul trailer cu secvente de gameplay din GTA 5 a fost facut public [VIDEO]

Primul trailer cu secvente de gameplay din GTA 5 a fost facut public [VIDEO]

In acest ritm alert de promovare pentru noul , cei de la RockStar Games pregatesc parca cea mai mare lansare a unui joc din serie.

Pentru prima oara vedem, in sfarsit cum arata efectiv noul GTA 5. Dupa mai multe capturi de ecran si cu care vom putea interactiona in universul acestui titlu, cei de la Rockstar Games au decis sa ne ofere si ceea ce ne intereseaza cel mai mult. Mai jos puteti viziona un colaj format din secvente de gameplay. Acesta ne lamureste in legatura cu nivelul detaliilor grafice cu care va veni noul GTA, cat si cu cateva elemente de intriga care vor determina evolutia povestii.

Dupa ce au anuntat pe Twitter in urma cu cateva zile ca vor publica acest scurt metraj pe pagina jocului, creatorii au reusit inca o data sa nu publice trailerul pe YouTube, pe Vimeo sau pe alt site popular pentru distributia de continut video. Codul de embed de mai sus este preluat de pe www.rockstargames.com/V.

Tot in aceste zile, au mai fost facut publice cateva detalii legate de lansare, pe langa data de 17 septembrie, pe care o cunosteam deja. Un nou job postat pe site-ul producatorului pare sa tradeze o sansa ca cel mai nou GTA sa nu ajunga doar pe console ci si pe PC. In doar doua luni vom aflasigur.

gta 5 gameplay trailer

Citește și: