01 mai 2013 | 10:00

Noile trailere la GTA 5 ofera o descriere a personajelor [VIDEO]

ACTUALITATE
Noile trailere la GTA 5 ofera o descriere a personajelor [VIDEO]

Printre putinele Rockstar Games a publicat ieri o colectie de trailere pentru o parte din personajele principale.

gta 5 trailers michael franklin trevor

Dupa ce au promis in urma cu cateva saptamani ca , cei de la Rockstar Games s-au tinut de cuvant si au creat o serie de 3 filmulete cu o durata de aproximativ un minut fiecare.

In principiu, aici este vorba de Michael, Franklin si Trevor, trei baieti care se pare ca detin un rol important in intriga jocului. Destul de agresivi, cum era de asteptat, cei trei se regasesc in mediul lor de lucru in fiecare secventa video. In plus, ni se ofera cateva cadre si cu alte personaje care s-ar putea sa detina un rol mai mic sau mai  mare in joc. Per ansamblu, jocul se anunta a fi foarte agresiv, complex si cu o plaja de actiuni si evenimente destul de complexa.

Urmatorul joc din seria Grand Theft Auto, GTA 5 trebuia lansat in vara acestui an. Din pacate, cu o zi inainte de revelion, dezvoltatorul jocului a intins la maxim rabdarea jucatorilor printr-un termen destul de ambiguu, septembrie 2013.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele