Lenovo lucreaza la un phablet quad core cu Windows Phone

Lenovo lucreaza la un phablet quad core cu Windows Phone

Chiar daca nu am vazut prea multe terminale quad core cu Windows Phone, Lenovo se pare ca promite cu o astfel de arhitectura.

lenovo windows phone wuad tablet sign

Indiferent daca va incanta sau nu , phablet-urile sunt din ce in ce mai la moda. Majoritatea producatorilor de telefoane au deja un astfel de aparat pe piata sau lucreaza intens la unul pentru urmatoarea perioada. In plus, aceasta clasa de gadgeturi s-a si extins foarte mult. Singura limita la ora actuala pare sa fi cea de la 7 inci. Abia la aceasta valoare fabuloasa producatorii inceteaza sa numeasca un gadget cu GSM smartphone si il infatiseaza ca pe o tableta.

Desi Samsung domina relaxat acest segment de piata cu seria sa terminale Galaxy Note, Lenovo s-ar putea sa fie cel mai nou concurent prin intermediul primului sau terminal preinstalat cu Windows Phone. Ipoteticul dispozitiv se anunta ca va integra un panou Full HD 1080p si va avea pe partea de procesare un SoC quad core. Chiar daca nu se cunosc foarte multe detalii despre acest aparat, o diagonala intre 4,7 si 5 inci este foarte posibila. In rest, nu avem alte detalii interne si nici o posibila data de lansare.

Pentru ca ideea de phablet nu a fost niciodata dedicata aparatelor cu Android, in viitorul apropiat ar trebui sa mai apara un BlackBerry A10 de 5 inci si poate un Nokia Luma de o dimensiune similara sau un pic mai mare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: