Lenovo anunta Yoga 11S, un ultrabook spectaculos de accesibil

, 25 Iun, 15:00

Usor, compact si cu linii simple de design, este un ultrabook dedicat celor care cauta o alternativa la MacBook Air-ul de 11 inci.

Lenovo Ideapad Yoga 11s

Este mai subtire decat prevede regulamentul si, in acelasi timp, este mai gros decat recent anuntata creatie a celor de la Lenovo. Dupa , a venit Lenovo Yoga 11, diferenta majora intre cele doua fiind de arthitectura. Yoga 11 ffin un sistem hibrid construit in jurul un quad core Tegra 3 de la NVIDIA. Noul Yoga 11S este cu totul alt produs.

Yoga 11S a inceput sa fie disponibil in magazine incepand de acum cateva zile, de pe 23 iunie. Cu toate acestea, cei care se grabesc sa-l achizitioneze online, cel putin in SUA, sunt intampinati deja cu perioade de asteptare de care variaza de la 27 iunie pana la 2 iulie. Cu alte cuvinte, daca nu ati apucat sa faceti precomanda, aveti mai mari sanse sa il gasiti mai repede in magazinele reale.

Lenovo Yoga 11S ruleaza fara probleme o versiune x86 de Windows 8. Cum se obisnuieste in ziua de azi, pe partea de procesare il puteti configura inainte de achizitie cu orice combinatie de Intel Core i3, Core i5, Core i7 de a treia generatie, cu 4 sau 8GB RAM si un SSD de 128GB sau 256GB.

Pe acest principiu, cea mai ieftina versiune costa 750 dolari, in timp ce in extrema opusa avem o configuratie care sare la 1300 dolari. Ca un mic detaliu, standard, ecranul este sensibil la atingere si face diferentiearea unui numar de pana la 10 atingeri simultante. Are doar 1,36 kilogame si cel mai gros punct se incadreaza in 17,78 milimetri. Din imagini, pare de un finisaj de exceptie, ramane totusi sa ne formam o perceptie vizavi de calitatea constructiei din momentul in care vom pune fizic mana pe ultra portabilul din imaginea de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail