Primele imagini cu phabletul Nokia Lumia Bandit

, 29 Aug, 09:09

1520 sau Lumia Bandit se pare ca va fi numele primului phablet cu Windows Phone 8 creat vreodata de finlandezi.

NL1520 nokia lumia bandit phablet

Intr-o lume guvernata din ce in ce mai mult de smartphone-uri cu dimensiuni generoase, se pare ca nu va mai dura foarte mult pana va intra si Nokia in aceeasi hora cu Samsung, LG, HTC, Huawei.

Lumia 1520 este numele pe care se vehiculeaza ca-l va purta primul phablet produs de Nokia. Imortalizat pentru prima data in imaginea de mai sus, in partea dreapta, se zvoneste ca acesta ar avea un panou de 6 inci. Avand in vedere ca in stanga este un Lumia 1020 cu panou de 4,5 inci, diferenta de diagonala are mari sanse sa fie de aproximativ 1,5 inci. In aceeasi imagine, cei de la Windows Phone Central au observat un detaliu nu foarte evident. Pe marginea inferioara a aceluiasi terminal Lumia Bandit pe care nu l-am mai intalnit se regaseste scrisul proto.nokia.com. Aceasta asociere de litere are mari sanse sa confirme veridicitatea imaginii, deoarece a mai fost vazuta si in trecut pe alte prototipuri ale Nokia.

Oricum, lasand zvonurile si speculatiile la o parte, un lucru este sigur: un astfel de phablet nu va putea iesi pe piata decat dupa ce Microsoft va lansa update-ul , deoarece platforma gigantului din Redmond nu suporta momentan display-uri atat de mari cu o rezolutie Full HD.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Lumia 925 a fost anuntat in mai si lansat in iunie cu GDR2, in timp ce restul gamei primeste update-ul in august-septembrie. Lumia 1520 ar putea fi anuntat in septembrie, lansat in octombrie, iar GDR3 ar putea sa apara prin noiembrie – decembrie.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail