Primele imagini cu phabletul Nokia Lumia Bandit

Primele imagini cu phabletul Nokia Lumia Bandit

1520 sau Lumia Bandit se pare ca va fi numele primului phablet cu Windows Phone 8 creat vreodata de finlandezi.

NL1520 nokia lumia bandit phablet

Intr-o lume guvernata din ce in ce mai mult de smartphone-uri cu dimensiuni generoase, se pare ca nu va mai dura foarte mult pana va intra si Nokia in aceeasi hora cu Samsung, LG, HTC, Huawei.

Lumia 1520 este numele pe care se vehiculeaza ca-l va purta primul phablet produs de Nokia. Imortalizat pentru prima data in imaginea de mai sus, in partea dreapta, se zvoneste ca acesta ar avea un panou de 6 inci. Avand in vedere ca in stanga este un Lumia 1020 cu panou de 4,5 inci, diferenta de diagonala are mari sanse sa fie de aproximativ 1,5 inci. In aceeasi imagine, cei de la Windows Phone Central au observat un detaliu nu foarte evident. Pe marginea inferioara a aceluiasi terminal Lumia Bandit pe care nu l-am mai intalnit se regaseste scrisul proto.nokia.com. Aceasta asociere de litere are mari sanse sa confirme veridicitatea imaginii, deoarece a mai fost vazuta si in trecut pe alte prototipuri ale Nokia.

Oricum, lasand zvonurile si speculatiile la o parte, un lucru este sigur: un astfel de phablet nu va putea iesi pe piata decat dupa ce Microsoft va lansa update-ul , deoarece platforma gigantului din Redmond nu suporta momentan display-uri atat de mari cu o rezolutie Full HD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: