GDR3 – urmatorul update la Windows Phone 8 arata bine din zvonuri

GDR3 –  urmatorul update la Windows Phone 8 arata bine din zvonuri

Desi sa ajunga pe terminale cu Windows Phone 8 ale multora dintre voi, in Redmond se lucreaza intens la GDR3.

microsoft windows phone 8 gdr3Full HD Lumia

GDR2 este un update binevenit pentru utilizatorii de Windows Phone. Totusi, platforma celor de la Microsoft mai are inca multe limitari care trebuie solutionate si care, cel putin aparent, vor fi remediate in urmatoarea versiune de WP8.

Surse apropiate de companie au confirmat deja ca GDR3, cum va fi numit respectivul pachet de actualizari, va veni in sfarsit cu suport pentru procesoare cu patru core-uri si panouri Full HD. Desi acestea sunt caracteristici importante care trebuiau de foarte mult timp sa-si gaseasca loc pe , se pare ca nu vor fi nici pe departe singurele noutati pe care ni le rezerva Microsoft. Incercand sa ofere o solutie pentru sistemul primitiv de notificari, GDR3 ar putea integra pentru aceasta problema un sistem similar cu cel pe care il propune Apple cu iOS 7 sau Google cu Jelly Bean.

O alta functie interesanta vehiculata pentru urmatorul WP8 este controlul de volum diferentiat pe aplicatii. Astfel, fara sa mai cautati controale de volum in fiecare program pe care il rulati, dintr-un meniu centralizat veti putea defini cat de  tare sa se auda muzica in comparatie cu jocurile sau site-urile web in comparatie cu apelurile de voce. Nu este exclus nici ca un meniu pentru modificarea rapida a anumitor functii ale telefonului sa poata fi apelat cu usurinta din ecranul principal al telefonului odata cu GDR3.

Momentan, doar cei de la Microsoft experimenteaza aceasta versiune de Windows Phone, motiv pentru care nu avem nici macar o data ipotetica de lansare a noului pachet de functii.

 

Citește și: