Prima reclama Samsung Galaxy Round ii infatiseaza atuurile [VIDEO]

Prima reclama Samsung Galaxy Round ii infatiseaza atuurile [VIDEO]

Desi nu este un gadget pe care puteti pune mana cu usurinta, merita o reclama care sa explice filozofia din spate.

Samsung-Galaxy-Round-angles display curbat

La inceputul acestei luni, Samsung a , un nou dispozitiv al gigantului sud coreean care, desi are multe in comun cu Galaxy Note 3 la capitolul configuratie, se diferentieaza printr-un element foarte important – display-ul curbat. Acesta din urma sta la baza unor alegeri foarte interesante vizavi de design si de functiile ce pot fi introduse.

Problema este ca vorbim din pacate de un dispozitiv care se gaseste doar in Coreea de Sud si care, dupa spusele producatorului, va aparea doar intr-o serie limitata. Totusi reclama Samsung Galaxy Round este foarte interesanta si reuseste sa combine cateva elemente de interfata cu asocieri vizavi de naturaletea formei curbate in produsele cu care interactionam zi de zi.

In acest stadiu, dispozitivele cu ecrane curba sunt destul de interesante. Cei de la LG au deja pe acelasi segment de piata un prototip cu numele de LG G Flex. In ceea ce priveste Galaxy Round, pretul de aproximativ 1000 de dolari va aduce un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 800, 3GB de memorie RAM, 32 de GB de memorie interna si o baterie de 2800 mAh. Aparent, panoul curbat de tip Super AMOLED se intelege de minune cu sistemul de operare Android 4.3 preinstalat.

V-ati dori un Samsung Galaxy Round? Vi se pare avantajoasa o astfel de arhitectura?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: