Președintele Americii nu are voie să folosească un iPhone din cauza… securității precare!

Președintele Americii nu are voie să folosească un iPhone din cauza... securității precare!

Nu, nu vorbim de securitatea precară a președintelui Statelor Unite, ci de securitatea iPhone-ului, care se pare că nu este suficientă.

Brack Obama securtitate iPhone

Securitatea iPhone este se pare insuficientă pentru președintele Statelor Unite, oficialii responsabili de siguranța acestuia fiind cei care au decis că Obama nu are voie să folosească un iPhone. Acest lucru nu vine tocmai ca o surpriză, iar Serviciul Secret este de aceeași părere. Răspunsul președintelui la întrebarea de ce nu folosește un iPhone a fost că nu îi este permis din motive de securitate.

Securitatea iPhone-ului lasă de dorit din cauza sistemului de operare al lui Apple. Se pare că Obama mai bine ar oferi toate datele personale Chinezilor, Rușilor sau NSA-ului. Obama este, pe de altă parte, destul de atașat de BlackBerry-ul său din momentul în care a ajuns la conducere în 2009, chiar dacă doar 10 oameni au adresa lui personală de email.

Această știre vine la doar câteva zile distanță după ce au apărut articolele negative despre Blackberry, ca urmare a deciziei companiei de a opri producția pentru toate terminalele sale. Blackberry a zis că se va concentra doar asupra clienților business și acontractelor pe care le are cu guvernele și nu va mai oferi produse noi pentru consumatorul de rând. Sunt destul de contrariat de aceste informații, mai ales în situația în care Obama folosește un iPad pentru lucru. Cine știe, poate că la mijloc este de fapt o strategie de PR a Blackberry, una care a fost gândită destul de bine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: