PlaceCam pentru WP8 – O solutie inteligenta pentru marcat poze

PlaceCam pentru WP8 – O solutie inteligenta pentru marcat poze

E simplu, PlaceCam te ajuta sa-ti personalizezi pozele cu , cu data sau cu un mesaj de o inemnatate deosebita.

PlaceCam wp8 windows phone

O noua aplicatie unica, interesanta si gratuita a ajuns in Windows Phone Store. Poarta numele de PlaceCam si este  promovata ca fiind o solutie de tagging. Avand in vedere ca termenul Tag in limba engleza se traduce ca eticheta, in mod evident, aceasta aplicatie va ajuta sa va marcati fotografiile capturate cu smartphone-ul sau descarcate de pe internet prin cateva metode creative.

In primul rand, trebuie sa va decupati poza intr-un patrat, similar cu imaginile care ajung de fiecare data pe Instagram. In al doilea rand, desi nu aveti optiunea sa aplicati diverse filtre, gen luminozitate, contrast, gama, etc., puteti sa incepeti introducerea textului. Implicit, aveti patru template-uri predefinite pentru introducerea de text, dar va puteti personaliza si manual dimensiunea textului, fontul si culoarea. Daca locatia in care ati capturat poza este cel mai important criteriu, printr-un tap pe nearby, va este afisata o lista cu locatii din zona si o puteti selecta pe cea mai potrivita cadrului pe care l-ati imortalizat.

Nu lipsesc nici alte doua functii vitale pentru orice aplicatie care lucreaza cu imagini. a rezultatului final si cea de adaugat hashtag-uri. In final, orice creatie rezultata din PlaceCam poate ajunge cu usurinta in Pictures Hub pe telefon, pe Twitter sau Facebook

Citește și: