Ouya, consola de gaming pe Android, dezamageste inainte de lansare

, 16 Apr, 12:50

Cu o , Ouya ar trebuie sa vina cu o configuratie moderna, din pacate primele teste sunt dezamagitoare.

Ouya consola tegra 3 performanta

destinata televizoarelor ce ar trebui sa impresioneze audienta printr-o interfata unica si o serie de jocuri exclusive. Exista zvonuri cum ca respectiva creatie ar trebui sa suporte si cateva emulatoare pentru console clasice, un motiv de bucurie imens pentru fanii consolelor de acum cateva zeci de ani.

Pe partea de hardware, consola de doar 99 dolari, vine cu o configuratie ce poate fi clasificata ca mediocra. Cu un soC Tegra 3 si CPU quad core tactat la 1,7 GHz ajutat de 1 GB RAM, toate jocurile moderne de Android ar trebui sa ruleze in conditii optime. Problema e ca, in comparatie cu alte gadgeturi moderne, Ouya arata prost. In 3DMark-ul celor de la Futuremark, rezultatul testelor a fost de 4077 puncte. Desi aceasta valoare a fost mai mare decat cea obtinuta de Nexus 7, in comparatie cu ultimul dispozitiv din seria Nexus, LG Nexus 4 a scos in acelasi test 10201 puncte.

Cu noi smartphone-uri din ce in ce mai puternice lansate in fiecare luna, Ouya are toate sansele sa se invecheasca psihologic inainte de a ajunge la primii utilizatori. Sa speram doar ca dupa lansarea Nexus 4, HTC One sau Galaxy S4, dezvoltatorii nu se vor grabi sa lanseze aplicatii care sa mearga doar pe astfel de terminale, cum a facut Facebook cu Home.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail