Ouya – Serviciile online vor veni dupa lansare

Ouya - Serviciile online vor veni dupa lansare

Consola cu Android Ouya nu va fi lansata cu toate serviciile active. In timp ce utilizatorii vor avea acces la magazinul online si la componenta multiplayer a jocurilor, anumite servicii pe care ne-am obisnuit sa le gasim in console vor fi inca in dezvoltare.

Ouya

Intr-un interviu pentru The Verge, Julie Uhrman, CEO Ouya, a declarat eronat ca jocurile nu vor avea acces la multiplayer in prima faza. PR-ul companiei a corectat aceste declaratii spunand ca functionalitatea de multiplayer online nu va fi restrictionata, insa anumite componente ale serviciului online nu vor functiona. Este vorba in despre achievement-uri si clasamente online, care vor veni dupa ce consola va ajunge in magazine.

Consola Ouya va fi disponibila peste doua saptamani pentru cei care au contribuit la finantarea acestui proiect, in timp ce restul vor trebui sa astepte pana la inceputul verii, cand Ouya se va gasi si in magazine. Compania spera ca noul dispozitiv sa readuca in prim-plan jocurile de multiplayer pe canapea in doi sau mai multi jucatori, insa gamepad-urile nu sunt tocmai ieftine. Avand in vedere pretul de 99$ al consolei, cei 49$ care vor fi investiti intr-un al doilea controller ar putea parea o suma mare.

Planurile de viitor ale companiei nu sunt de a continua lansari succesive ale consolei intr-o cutie cubica. Julie Uhrman isi doreste ca diversi producatori de electronice sa integreze software-ul si hardware-ul Ouya in tablete si televizoare, pentru a crea un ecosistem mai mare.