O noua reclama la Xbox One te invita in mijlocul actiunii [VIDEO]

Cu astfel de reclame la incep sa am din ce in ce mai multa incredere in echipa de marketing angajata de cei de la Microsoft.

microsoft reclama xbox one titanfall

In ultimele cateva luni au aparut tot mai multe dovezi ca Microsoft nu mai arunca banii pe marketing pentru simplu motiv ca ii are disponibili. Incearca sa-i investeasca in acest domeniu capabil efectiv sa salveze niste produse. Reclamele la recent lansatele tablete Surface 2 este un argument suplimentar al afirmatiei anterioare.

Acum ceva timp, gigantul din Redmond a lansat prima reclama la Xbox One. Rezultatul mi s-a parut total irelevant pentru simplul fapt ca nu promova deloc abilitatile de gaming ale consolei, doar accesul la servicii online accesibile aproape exclusiv pe teritoriul Statelor Unite. Noua reclame integrata mai jos este o cu totul alta socoteala.

Xbox One: Invitation este numele sub care a fost lansat un clip care te invita cu argumente pertinente la achizitia unui nou Xbox. Combinand elemente reprezentative din jocuri si filme cu momente aparent obisnuite din lumea reala, de aceasta data accentul se pune pe un spectru mai larg de functii prezente in repertoriul noii console, incepand desigur cu partea de gaming. Titanfall, FIFA 14, Forza 5 si Dead Rising 3 toate cele patru titluri next-gen foarte importante se manifesta in aceasta reclama prin intermediul unor referinte mai mult sau mai putin discrete.

Te atrage prin calitate, insista pe faptul ca vorbim de o consola de gaming si, in acelasi timp, mentioneaza in trecere si comenzile vocale, interactiunea pe Skype sau notiunea de Live TV. Avand in vedere ca la capitolul hardware de la Microsoft si Sony nu sunt majore, astfel de reclame cu accent pe software reprezinta cele mai bune argumente de achizitie.

Alexandru Puiu
10:00 27.10.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video