NVIDIA Quadro K6000 e cea mai rapida placa video pentru profesionisti

NVIDIA Quadro K6000 e cea mai rapida placa video pentru profesionisti

NVIDIA Quadro K6000 este cea mai noua placa video a producatorului american dedicata randarilor si lucrului in medii de proiectare.NVIDIA Quadro K600 12GB GPU cel mai rapid

Fara prea multa valva, NVIDIA a lansat cea mai noua placa video din seria Quadro. Bazate pe arhitectura Kepler, ca si placile video din , Quadro K6000 este un gigant care-si va justifica prezenta in foarte putine sisteme datorita performantelor din alta liga.

Daca nu ma insel, aceasta este prima solutia grafica cu 12GB de memorie ultra rapida GDD5 dedicata. Include 2880 de stream-uri de procesare dedicate si are puterea necesara pentru a impinge continut video la rezolutie 4K simultan pe patru panouri. Ofera latenta foarte scazuta cand vine vorba de prelucrarea continutului video de inalta rezolutie si incorporeaza suportul pentru previzualizare la scara larga. Promovat ca fiind ,,cel mai rapid si capabil GPU construit vreodata”, cei de la NVIDIA nu s-au sfiit cu superlativele in descrierea noii solutii profesionale.

Daca sunteti interesati de achzitia unui astfel de mastodont, o puteti face incepand cu aceasta toamna de la distribuitori oficiali de statii de lucru HP, Dell sau Lenovo. In timp ar trebui sa fie disponibil si de la alti integratori de sisteme si distribuitori NVIDIA. Chiar daca nu a fost comunicat inca un pret oficial, avand in vedere ca fostul purta o eticheta de 2250 de dolari, 3000 de dolari ar fi un pronostic optimist.

Citește și: