18 sept. 2013 | 12:50

Noi imagini si un clip cu Nexus 5 [VIDEO]

ACTUALITATE
Noi imagini si un clip cu Nexus 5 [VIDEO]

Tot mai multe zvonuri au ajuns pe internet in ultimele saptamani legate de urmatorul smartphone Google, cu numele de Nexus 5.

Saptamana trecuta auzeam pentru prima oara de Nexus 5, iar acum avem deja niste imagini mult mai clare cu aparatul, plus un clip video de cateva secunde care scoate la iveala pentru prima oara ecranul de incarcare al noului

Similara cu ceea ce se vehicula si pana acum, imaginea de mai jos ne ofera cateva detalii importante despre noul design. In primul rand, acest smartphone este al doilea In al doilea rand, pe langa faptul ca pe spate va avea sigla programului Nexus, va integra si un cerc tip oglinda in jurul obiectivului de la camera principala. Momentan, nu stim daca acesta va avea un scop special.

Aparent, noul telefon a fost surprins timp de cateva minute intr-un bar, timp in care, adevaratul posesor s-a retras la… baie. Dupa cum se poate vedea si in clipul de mai sus, telefon este repornit pentru a fi evidenta secventa de pornire, dupa care, din cauza faptului ca cel care il are in mana nu stie codul, incearca de vreo doua ori sa-l deblocheze si renunta. Vizavi de partea din fata a aparatului, probabil ca ascunde cateva butoane capacitive, acestea nu sunt insa foarte evidente cu telefonul blocat.

Google nexus-5 leak-image

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele