Nexus 5 este primul care se apropie de performanta iPhone 5S

Nexus 5 este primul care se apropie de performanta iPhone 5S

Fara ca terminalul sa fie lansat, au aparut deja pe internet primele rezultate ale performantei urmatorului smartphone Google, .

LG Google Nexus 5 Apple iPhone 5S gfxbench

Dupa lansarea noilor terminale Apple, iPhone 5S si iPhone 5C, daca ne asteptam la o perioada de liniste la capitolul zvonuri din domeniul smartphone-urilor, ne inselam. In conformitate cu un trend inceput acum cateva saptamani, in continuare aflam informatii despre Google Nexus 5, un nou gadget realizat in colaborare cu LG, pe acelasi sistem folosit in urma cu ceva timp la momentul lansarii .

Avand in vedere ca ar trebui sa fie anuntat in curand de catre Google, noul aparat si-a facut deja simtita prezenta in laboratoarele autoritatii de certificare FCC. Totul a inceput cu o imagine de la sediile Google prezenta in clipul de lansare a noului Android 4.4. Desi nu era foarte evident, la o privire mai atenta a fost clar ca printre cei prezenti la dezvaluirea statuii KitKat scapase si un utilizator de Nexus 5.

In cel mai nou episod din seria de zvonuri legate de acest subiect, vedem o captura de ecran, ce pare autentica, desprinsa din website-ul GFXBench. Este vorba de un benchmark pe partea de gaming, dar performanta noului telefon este una de invidiat, mai ales ca pare pe aceeasi linie cu noul iPhone 5S.

La baza acestor cifre s-ar putea sa stea utilizarea unui GPU Adreno 330, din pacate nu avem nici o informatie suplimentara care sa confirme sau sa infirme acest detaliu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI