Noul Google+ pentru mobile e mai prietenos cu pozele

Noul Google+ pentru mobile e mai prietenos cu pozele

Fara un preludiu, noua versiune a aplicatiei Google+ pentru mobile este mai prietenoasa cu pozele, in parte .

Google+ Plus ios android update

Ar fi pacat ca tehnologia achizitionata impreuna cu diverse companii sa nu fie folosita la nimic. Din acest motiv,  elemente de editare foto in noua versiune a aplicatiei Google Plus pentru iOS si Android. Pe langa crop si rotate, cunostintele invatate de la SnapSeed se reflecta in posibilitatea aplicarii unor filtre foto de genul Drama sau Retrolux, similare cu cele oferite de Instagram. In plus, puteti ajusta cu usurinta nivelul de luminozitate, saturatie sau contrast aferent unei imagini prin simple miscari cu degetul pe ecran, de sus in jos si de la stanga la dreapta. Pentru a vedea rapid cat de mari sunt diferentele intre versiunea originala a unei fotografii capturate cu telefonul si una editata pentru postare pe Google+, este suficient sa atingeti ecranul ecranul o singura data.

In incercarea de a fi un concurent mai serios pentru Facebook sau Twitter, noul Google Plus vine cu niste functii speciale destinate exclusiv utilizatorilor de Android. Butoanele cele mai importante specifice unei postari sunt mult mai evidente decat pana acum: reshare, comment si +1. Pentru ca tot puteti sa afisati locatia in care va aflati pe Google Plus, respectiva informatie poate fi modificata din cateva tap-uri si de pe telefon. In cazul in care sunteti managerul unei comunitati de utilizatori online manifestata printr-un profil de Google Plus, partea de management a devenit mult mai eficienta.

Indiferent daca sunteti utilizator ocazional sau inrait de Google Plus, update-ul disponibil in Google Play si Apple AppStore nu trebuie ratat.

Citește și: