29 mart. 2013 | 13:00

Noul Find My Friends te ajuta sa afli unde sunt prietenii

ACTUALITATE
Noul Find My Friends te ajuta sa afli unde sunt prietenii

Cu o vechime semnificativa in AppStore-ul celor de la Apple, si mai pretentios printr-un singur update.

find my friends iOS 6.1

La mai bine de un an de la lansarea primei versiuni de Find My Friends, se poate spune ca Apple si-a facut treaba din prisma acestui produs software. Fara sa vrea, a creat o comunitate numeroasa de oameni care-si  partajeaza de buna voie locatia actuala cu unul sau mai multi prieteni.

La inceputul Find My Friends, si iCloud isi deschidea portile primilor utilizatori.  Cativa ani mai tarziu, nu vine ca o surpriza implementarea unor functii pe care ajungi sa te astepti sa existe. In definitiv, acum . Update-ul la Find My Friends nici nu se instaleaza daca nu aveti instalata versiunea minima de firmware 6.1. Doar asa veti putea sa profitati de cele cateva elemente noi de infterfata ale aplicatiei. In plus, nu exista nici o alta metoda mai simpla decat aceasta pentru exploatarea intr-un mod constructiv a informatiilor de locatie pe care le primiti de la cunostinte. Acum puteti primi o notificare in momentul in care un prieten a ajuns sau a plecat de la o adresa. Puteti defini diverse praguri virtuale in jurul unei locatii si sa fiti avertizat cand individul a depasit acele limite.

Acelasi set detaliat de principii de functionare il puteti aplica asupra propriei persoane in asa fel incat cineva apropiat sa fie avertizat automat cand ati plecat de la o locatie.

Din punctul meu de vedere, o unealta foarte buna dedicata exclusiv utilizatorilor de iDevice-uri, a devenit mai buna prin noul update. Ramane acum sa munciti sa va convingeti prietenii ca nu veti folosi informatiile de locatie impotriva lor.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele