Glympse 2.0 te ajuta sa-ti vezi prietenii pe harta

Glympse 2.0 te ajuta sa-ti vezi prietenii pe harta

O aplicatie cu peste 3,5 milioane de utilizatori, inainte de a fi investit vreun capital in reclama, Glympse este cea mai buna solutie pentru a vedea unde-ti sunt prietenii. Spre deosebire de alternative gen Find My Friends, Glympse functioneaza indiferent daca ai un notebook sau un terminal cu iOS sau Android.

Glympse 2.0 web

Glympse tocmai a anuntat versiunea 2.0 a popularului serviciu de localizare a prietenilor. Acest serviciu functioneaza pe mai multe platforme si permite utilizatorilor sa-si autorizeze anumiti prieteni sau grupuri de prieteni pentru a le vedea locatia in care se afla  pentru un maxim de 4 ore. Printr-o interfata intuitiva este usor sa monitorizati locatia prietenilor si prietenii care au acces la locatia voastra. In acelasi timp este usor sa setati perioade mai scurte sau mai lungi de timp in care prietenii vostrii au acces la locatia voastra datorita unui timer precum cel din imaginea de mai jos.

Pentru un plus de functionalitate Glympse se poate integra cu Google Calendar, iOS Calendar si Outlook Calendar pentru a oferi instant locatia voastra tuturor participantilor la un eveniment. Astfel puteti evita mesaje si telefoane de genul ,,intarzii 15 minute”. Un mail cu locatia voastra poate fi trimis oricui chiar si daca nu are aplicatia instalata, informatia fiind vizibila intr-un browser de internet.

In cazul in care aveti o relatie stransa cu cineva, sau pur si simplu v-ati saturat de telefoanele din 5 in 5 minute de la sot, sotie, prieten, prietena in care nu sunteti chestionat decat cu ,,Unde esti?”, Glympse este solutia.

Glympse Screen Capture

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: