Nokia Here primeste un update important pe Windows Phone 8

Nokia Here primeste un update important pe Windows Phone 8

Desi este fara nici o problema o unealta cross-platform renumita, doar pentru Windows Phone 8 va fi actualizata de aceasta data.

Microsoft Windows Phone Nokia here

Cu toate ca la prima vedere cineva neexperimentat ar fi tentat sa creada ca Microsoft a cumparat fiecare firimitura din Nokia, in realitate sunt multe elemente care vor ramane in vistieria finlandezilor.

Nokia Here, serviciul cartiografic si numele aplicatiei omonime de navigatie, se afla printre cele mai importante parti ale ecuatiei care nu vor fi sub nici o forma vandute. Tocmai din acest motiv, nu ar trebui sa vina ca o surpriza faptul ca un update important a fost anuntat pentru aplicatia de navigatie creata de Nokia.

Descarcarea de harti offline incrementale s-a numarat printre functiile introduse cu aceasta ocazie, pentru prima oara. Aceasta trasatura se va manifesta prin posibilitatea descarcarii de update-uri mult mai mici la harti pe viitor, datorita faptului ca nu sunt descarcate harti complete din nou, ci doar diferentele fata de ceea ce exista deja descarcat.

Cu alte cuvinte, daca in ultimul an intr-un oras precum Brasov s-au introdus doua sensuri giratorii, un pasaj si s-au schimbat trei sensuri unice, un update va contine doar aceste informatii si nu veti mai fi obligati sa descarcati toata harta Romaniei din nou. Pe acest nou sistem, veti face economie mult mai mare la abonamentele limitate de date de la operatorul de telefoni, avand in vedere ca fiecare pachet de actualizari va fi cu 85-90% mai mic.

Update-ul descris mai sus la Nokia Here va incepe sa fie disponibil acum pentru posesorii de , WP8 GDR2 si norocosii care ruleaza Nokia Amber. Nu au fost exprimate momentan planuri pentru ca utilizatorii de Android sau iOS sa primeasca acelasi update.

Daca nu mai aveti rabdare, o solutie rapida pentru a forta instalarea actualizarii este sa mergeti in Settings – Applications – Maps si sa faceti un tap pe Check for updates.

Citește și: