Nokia Here Drive+ merge brusc pe orice smartphone cu WP8

Nokia Here Drive+ merge brusc pe orice smartphone cu WP8

Este una dintre cele mai indragite functii ale terminalelor Lumia si de acum inainte va fi disponibila tuturor celor care folosesc un smartphone cu WP8.

nokia here drive   windows phone-8

Exista diferente semnificative intre un terminal Nokia Lumia si orice alt smartphone cu WP8. Printre acestea, se numara cateva aplicatii exclusive dezvoltate fie de Nokia, fie de terti care vor sa creeze un avantaj in fata concurentei pentru terminalele finlandezilor. Pana in acest moment, printre diferente se numara si un exponent important al seriei de aplicatii .

Incepand cu zilele urmatoare, + si Nokia Here Transit vor putea fi descarcate de pe orice smartphone modern cu conditia sa ruleze WP8. Astfel, utilizatorii respectivelor aparate vor putea beneficia de o solutie de navigatie dedicata, cu comenzi turn-by-turn si harti ce pot fi descarcate si folosite in mod offline. Pe acest sistem, nu veti mai avea nevoie de conexiune de date niciodata cand sunteti in strainatate. Desi explicit veti fi limitat in aplicatie la suport pentru navigatie intr-o singura tara gratuit, printr-o achizitie in-app de 15,5 euro veti avea acces la o baza de date globala de harti pe care le puteti folosi. Aplicatia Here Transit va fi complet gratuita.

Pentru ca aceasta noua versiune se va reflecta si intr-un upgrade al aplicatiei, merita retinute cateva funcii noi, precum My Commute. Aceasta va inregistra cu precizie traseul pe care il parcurgeti zilnic catre locul de munca sau catre oras, va face calcule si va incerca sa va ofere sugestii pentru a nu pierde mai mult timp in trafic decat e nevoie. Daca sunteti in cautarea unor puncte de interes dintr-un oras nou, aplicatia Transit include o noua vedere din aplicatie intitulata Panorama View.

Daca nu aveti inca GPS pe telefonul vostru cu WP8, creatiile celor de la Nokia sunt unele dintre cele mai fiabile si eficiente. Ar fi pacat sa nu le experimentati.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: