Nokia Bendit, un phablet care are mari sanse sa devina realitate

Nokia Bendit, un phablet care are mari sanse sa devina realitate

Desi nu este prima imagine facuta publica de acest gen, telefonul de mai jos, Nokia Bendit, pare sa fie al finlandezilor.

nokia bendit phablet 6 inch

Pana la acest moment exista mici indicatii cum ca cei de la , mai mult decat atat, nu avem nici macar dovezi cum ca Windows Phone 8 este un sistem de operare optimizat pentru un gadget cu un ecran atat de mare.

In ultimul an, cei de la Nokia au scos aparate noi pe banda rulanta pentru diverse bugete. Cele mai multe dintre ele sunt dotate cu WP8 si fac partea din seria de aparate Lumia. Desi nu s-au aruncat pana la aceasta ora la variatii foarte mari de ecran, aparatul din imagine ar putea fi prima dovada a unei schimbari de directie pentru finlandezi. Daca tot vedem smartphone-uri obisnuite de 5 inci si din ce in ce mai multe aparate cu Android cu o diagonala mult mai mare decat atat, un Lumia de 6 inci nu ar fi perceput decat ca o aliniere la tendintele pietii.

Cu presupusul nume Nokia Bendit, aparatul de mai sus ar trebui sa vina preinstalat cu Windows Phone 8.1, un SO care include toate optimizarile din partea Microsoft pentru ecrane Full HD de dimensiuni mai generoase. In ceea ce priveste lansarea, se presupune ca nu ar trebui sa ajunga pe piata la o distanta foarte  mare de Nokia EOS, un alt smartphone care a fost victima unui set intens de speculatii in ultimele cateva saptamani.

Personal, sper ca acest aparat sa nu fie realizat integral in Photoshop, nu de alta, dar s-ar putea sa fie exact gadgetul de care are nevoie Nokia pentru a atrage un segment nou de utilizatori in curtea Windows Phone.

Citește și: