Nokia mai are ceva pe teava. Sa fie oare Lumia Catwalk?

Nokia mai are ceva pe teava. Sa fie oare Lumia Catwalk?

Dupa ce a incantat utilizatoriii din SUA cu , Nokia a inceput sa promoveze un nou smartphone misterios.

Nokia catwalk camera teaser

Nu au trecut nici 3 zile de cand Nokia se lauda cu performanta un nou . Cu toate acestea, cu doar 2 zile inaintea unui eveniment al companiei care va avea loc la Londra, finlandezii a inceput difuzarea clipului de mai jos. Destul de ambiguu, cu tag-line-ul ,,Mai mult decat pot vedea ochii tai”, noul clip infatiseaza, fara prea multe detalii, spatele unui nou smartphone ce pare realizat din aluminiu. Amplasamentul blitzului si profilul din dreptul camerei scot clar in evidenta faptul ca nu vorbim de acelasi Lumia 928 anuntat in SUA.

Sunt mari sanse ca aceasta sa fie o campanie de suspans creata in jurul unui dispozitiv pe care in trecut l-am . Dimensiunea mai mare a senzorului, evidentiata in clip, poate in acelasi timp sa fie o referinta subtila la un smartphone cu un senzor de 41 de megapixeli, ce va fi preinstalat cu Windows Phone. La lansarea 808 PureView mai multe persoane din companie au mentionat un posibil terminal cu WP8 dotat cu aceeasi camera impresionanta. Sunt mari sanse ca acest nou aparat sa poarte numele de Lumia 925 si sa aiba o mare parte din specificatiile interne similare cu Lumia 920.

In cazul in care ardeati de nerabdare sa puneti mana pe un Lumia, astfel de clipuri ar trebui sa va motiveze sa mai asteptati cateva zile. Un nou aparat s-ar putea sa reuseasca sa spulbere orice dilema mai aveti legata de platforma celor de la Microsoft.

Citește și: