Nokia lanseaza noua serie Asha cu touchscreen [+VIDEO]

Nokia lanseaza noua serie Asha cu touchscreen [+VIDEO]

Nokia Asha Touch

Nokia a lansat noua serie Asha Touch care include trei modele cu touchscreen: Asha 305, Asha 306 si Asha 311. Cele trei noi modele dispun de ecrane tactile de 3 inci si ruleaza interfata Asha Touch. Vorbim de modele mai avansate, care completeaza seria Asha lansata de curand la noi in tara.

Din punct de vedere al dotarilor, avem de-a face cu telefoane mid-range, astfel ca Asha 305 si Asha 306 vin echipate cu display-uri WQVGA rezistive, camere de 2MP si conectivitate GPRS/EDGE. Printre dotarile ce merita a fi mentionate, se numara Easy Swap dual-SIM regasit pe Asha 305 si Wi-Fi-ul de pe Asha 306.

Asha 311 este ceva mai performant, fiind echipat cu un ecran capacitiv, modem HSPA, procesor de 1GHz si o camera de 3,2MP. Dupa cum relateaza si cei de la engadget.com, noua serie Asha Touch integreaza aplicatia Nokia Browser 2.0 si ofera gratuit utilizatorilor pana la 40 de jocuri EA.

Nokia Asha 305 va fi disponibil la un pret de 85 de dolari, iar Asha 306 si Asha 311 pentru 93 si respectiv 121 de dolari. Nokia cauta, asadar, sa isi consolideze vanzarile in segmentul de mid-range, unde raportul performante/pret trebuie sa fie extrem de atractiv.

Mai jos aveti si clipurile de prezentare pentru fiecare dintre cele trei noi modele.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: