19 iul. 2013 | 10:50

Japonia, vizitata printr-o cursa rapida de Street View [VIDEO]

ACTUALITATE
Japonia, vizitata printr-o cursa rapida de Street View [VIDEO]

Cei de la Google au imortalizat pana in acest moment o parte semnficativa a lumii in format Street View, iar de la regula.

Ideea de Street View a fost si va ramane pentru mult timp de acum incolo revolutionara. Nu are legatura cu cate mii de kilometri de drum sunt capturati in acest format si nici macar nu conteaza ce colt al globului puteti vizita din varful patului datorita tehnologiei din spate. Importanta este flexibilitatea tehnologica de care da dovada un sistem atat de complex pentru a va permite sa-l accesati de pe orice dispozitiv, de oriunde de pe glob. Sa nu mai mentionam ca volumul imens de imagini disponibile este promovat ca fiind Open Source si poate fi reutilizat fara restrictii atata timp cat se mentioneaza ca sunt de la Google.

Profitand de flexibilitatea de mai sus si modificand o unealta terta pe care am descris-o in urma cu cateva saptamani intitulata , un grup de internauti cu numele de takram va ajuta sa vizitati intreaga Japonie printr-o colectie de filme de mare viteza formate exclusiv din continut Street View. In acest mod, pe langa faptul ca puteti urmari fara probleme un traseu care merge din nordul pana in sudul tarii, la fel de usor puteti alege o zona care vi se pare mai interesata. Clipul de mai sus de 10 minute surprinde zona Hokkaido si este o mostra care infatiseaza foarte bine efortul grupului.

Japonia Street View Maps traseu

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele