Nexus 5 vs Nexus 4 vs Galaxy Nexus vs Nexus S vs Nexus One [VIDEO]

Printr-un clip similar cu cel pe care l-am văzut zilele trecute cu toate iPhone-urile, acum putem vedea performanţa seriei de  – Nexus 5 vs Nexus 4 vs Galaxy Nexus vs Nexus S vs Nexus One.

Comparatie Nexus 5 vs nexus 4 vs galaxy nexus vs nexus s vs nexus one

În teorie, la fiecare lansare a unui terminal, cu cât acesta este mai popular, cu atât este supus mai multor teste sintetice şi comparaţii. Deşi cu siguranţă nu este o excepţie de la regulă, este foarte interesant de urmărit modul în care se comportă cel mai nou membru al programului Nexus în comparaţie cu fiecare dintre modele lansate în ultimii ani.

Au trecut mulţi ani de la începuturile acestei poveşti. În 2010, era lansat primul Nexus One, iar review-urile cu siguranţă nu au fost unele care să dezamăgească cele două părţi participante la proiect, Google şi HTC. Situaţia s-a repetat în fiecare an de atunci şi a implicat atât colaborări cu Samsung şi LG, cât şi un sistem de operare ,,curat”, de parcă acum a ieşit din laboratoarele gigantului din Mountain View.

Clipul de mai jos este  lucrarea unui aşa numit PhoneBuff, un pasionat care a făcut efortul de a avea în posesie toate smartphone-urile Nexus, de la primul până la ultimul. Avem, asadar, o comparatie Nexus 5 vs Nexus 4 vs Galaxy Nexus vs Nexus S vs Nexus One. Scopul proiectului său este de a le testa unul lângă altul în câteva scenarii reale de utilizare, nu în programe menite să avantajeze aproape exclusiv frecvente de lucru mai mari ale unui procesor recent.

În acest caz, iese în avantaj noul Nexus 5, cu toate că Nexus 4 nu este cu mult în urma la capitolul performanta. Testele folosite au fost perioada de pornire a aparatelor, rularea popularului joc Temple Run 2 şi, nu în ultimul rând, încărcarea completa a unui website.

12:50 07.11.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video