Noul Nexus 5 se repara mai usor decat orice smartphone recent [VIDEO]

Noul Nexus 5 se repara mai usor decat orice smartphone recent [VIDEO]

In fuga dupa dimensiuni compacte, cel mai mare compromis consta in abilitatea de a repara cu usurinta un smartphone modern, precum

LG Nexus 5 demontat

Desi la prima vedere noul Nexus 5 este un alt smartphone realizat in conformitate cu trendurile pietei actuale, interiorul spune alta poveste. Mai precis, celor de la iFixit, specializati in demontat gadgeturi piesa cu piesa, le-a transmis un cu totul alta mesaj decat cel mai recent iPhone, de exemplu.

se repara relativ usor, abilitate care s-a reflectat intr-o nota de 8 din 10 din partea celor de la iFixit. Acest calificativ se datoreaza in mare parte constructiei modulare. Cu un pic de precizie, talent si sculele potrivite, puteti foarte usor sa inlocuiti acasa un difuzor, o mufa de casti sau un modul de camera. Pana si suruburile sunt standard, iar efortul producatorului de a nu folosi adeziv industrial este mai mult decat evident.

In contextul in care multe dintre smartphone-urile moderne nu ajung in tara noastra pe canale oficiale, de multe ori chiar si fara garantie, usurinta de a le repara este foarte importanta. Ca urmare, Nexus 5 ar trebui sa fie privit cu apreciere de catre cei care nu prea au grija de telefoane si din cand in cand le mai scapa pe jos.

ifixit nexus-5 lead teardown

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: