Prima reclama la Nexus 5 iti arata cum e sa faci poze la nunta [VIDEO]

, 04 Noi, 13:35

Ajuns parca din intamplare pe site-ul celor de la Google saptamana trecuta, nu a avut parte de o lansare cu surle si trambite.

reclama Google Android LG Nexus-5

Desi nu a fost nici o secunda vorba de conferinte si keynote-uri, cum obisnuieste Apple sa-si infatiseze noile iPhone-uri, Nexus 5 este un telefon remarcabil din multe puncte de vedere. In plus, daca reusiti sa-l achizitionati de pe Google Play, operatiune imposibila din tara noastra, are si un pret mai mult decat decent.

O mare parte din functiile software a aparut intr-un material zilele trecute pe site, mai ales ca sunt specifice noului Android 4.4 KitKat. Trecand peste mici detalii, precum faptul ca va asculta in permanenta pentru a raspunde la comenzi vocale fara nici un fel de interventie manuala, Nexus 5 este cel mai nou produs al programului . Este realizat de LG si mai jos puteti vedea prima sa reclama.

In primul clip pentru promovarea aparatului, nuntile sunt tema centrala, mai precis, fotografiatul la nunta cu noul telefon. La prima vedere, interfata de captura este simpla si de efect, imaginile capturate sunt peste medie, iar modul prin care navigati ulterior prin galeria foto/video este intuitiv si frumos. Vizionare placuta si incercati sa va ganditi serios daca nu va incanta suficient noul Nexus incat sa-l clasificati drept un candidat bun la urmatorul upgrade.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail