Dispozitivele din gama Google Play Edition sar la Android 4.3

Dispozitivele din gama Google Play Edition sar la Android 4.3

HTC One si Galaxy S4, doua dispozitive cu versiunea oficiala de , au fost actualizate cu Android 4.3.

s4-htc-one-google-play-edition-06-640x360

Nu a trecut nici macar o saptamana de cand cei de la Google anuntau oficial noua versiune importanta a popularului sistem de operare. Cu ajuns deja pe dispozitivele Nexus, cu totii eram curiosi daca recent anuntatele versiuni de HTC One si Galaxy S vor beneficia de tratament similar. Si, daca tot se laudau cei de la Google ca versiunile de HTC One si Galaxy S4 Google Edition vin cu suportul oficial direct din partea gigantului din Mountain View, acum vedem si in realitate ce insemna acea linie de marketing.

Prin OTA (Over The Air) sau fir, cele doua varfuri de gama de la HTC si Samsung beneficieaza in aceste zile de tranzitia la Android 4.3. Daca nu aveti o notificare automata de update in urmatoarele zile, sa faceti un tap pe butonul Check for updates din settings.

Desi vorbim de versiuni curate ale sistemului de operare creat de Google, printre functiile noi s-au strecurat si cateva elemente specifice aparatelor. Android 4.3 activeaza suportul pentru emitatorul de Infrarosu din HTC One si deblocheaza posibilitatea de partajare a conexiunii la internet prin Bluetooth pe Galaxy S4. Tot acum, celelalte functii noi descrise de Google pentru Android  4.3 ajung pe primele dispozitive diferite de cele din seria Nexus.

Citește și: