MSI GTX 760 Gaming, o noua placa video pentru gameri

MSI GTX 760 Gaming, o noua placa video pentru gameri

MSI a anuntat placa video GTX 760 Gaming, cu GPU Nvidia GeForce GTX 760 si 2 GB GDDR5 care va fi unul dintre principalii concurenti pentru produsele celor de la ASUS.

MSI GTX 760 gaming 1

MSI GTX 760 Gaming are inclusa functia Gaming App care permite gamerilor sa aleaga foarte usor din cele trei modurile de lucru ale acesteia, Overclocking, Gaming si Silent. Cei 2 GB GDDR 5 lucreaza la o frecventa de 6008 MHz. MSI Flow Control reprezinta cele doua ventilatoare de 10 centimetri, care se adauga la sistemul de racire Twin Frozr IV.

Noua placa video a celor de la MSI atinge o temperatura maxima de 71 de grade Celsius atunci cand este solicitata la maxim, iar nivelul zgomotului produs este de aproape 23 de decibeli, ceea ce aduce performanta si stabilitate. MSI GTX 760 Gaming, pe langa Twin Frozr IV, are incluse tehnologiile Propeller Blade, Super Pipe si Nickel-Plated Copper Base. Componentele incluse de producator in cazul lui GTX 760 Gaming sunt din a patra generatie a clasei ”Military”, care asigura, pe langa stabilitate, si o fiabilitate mai mare.

O alta aplicatie pentru aceasta este Predator, cu ajutorul careia gamerii pot face capturi audio-video. MSI GTX 760 Gaming are si o versiune de GTX 760 echipata cu un sistem de racire mai simplu, format dintr-un singur ventilator. Pentru conectare, noua placa video de la MSI are porturi DL-DVI-I / HDMI / DisplayPort / DL-DVI-D. Pretul pentru MSI GTX 760 Gaming este in jurul a 255 de dolari in Statele Unite, la noi probabil va fi in jurul sumei de 1250 Lei.

MSI GTX 760 gaming 2MSI GTX 760 gaming 3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: