Motorolul grafic Unity 4.2 vine cu suport pentru Windows 8 si WP8

Motorolul grafic Unity 4.2 vine cu suport pentru Windows 8 si WP8

Unul dintre cele mai populare , Unity, tocmai a primit suport pentru Windows 8 si WP8 odata cu noua versiune, Unity 4.2.

Samsung Galaxy Unitty enginde dezvoltare jocuri.

La ce este bun un motor grafic cross-platform daca nu suporta majoritatea platformelor? introduce suportul oficial, dupa o perioada de beta, pentru platformele Microsoft. De acum inainte, orice aplicatie creata folosind engine-ul celor de la Unity Technologies va putea fi exportata cu usurinta si postata in magazinele virtuale Windows Store si Windows Phone Store.

Prin facilitarea procesului de migratie de la o platforma la alta, mai multe aplicatii populare au sanse sa ajunga pe smartphone-urile cu Windows Phone. Temple Run si Drift Mania Championship 2 sunt doar doua titluri create cu Unity care au facut saltul pe platforma Microsoft. Din cate se vehiculeaza, gigantul din Redmond a facut o investitie semnificativa in compania care creeaza Unity atat pentru a grabi introducerea suportului pentru Windows 8 si WP8, cat si pentru facilitarea suportului pentru Xbox One.

Daca sunteti la inceputul carierei de dezvoltator, Unity 4.2 functioneaza in mod gratuit, dar are si o serie de functii ce pot fi accesate contra cost, prin intermediul versiunii Pro. Pentru experimente, versiunea gratuita este insa suficienta, deoarece va permite sa publicati creatiile voastre pe orice platforma. Ca un mic detaliu, aceasta iteratie a motorului introduce in portofoliul de functii al variantei gratuite o serie de elemente care pana de curand erau disponibile contra cost. Exista un post pe blogul Unity care detaliaza si datele tehnice al Unity 4.2, daca sunteti curiosi.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI