Viscera Cleanup Detail, un alt fel de simulator de curatenie [VIDEO]

Viscera Cleanup Detail, un alt fel de simulator de curatenie [VIDEO]
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
11:21 13.07.2013

Pe langa un amalgam imens de FPS-uri lansate la cateva saptamani, Viscera Cleanup Detail este un alt fel de joc la persoana intai.

Visceral Cleanup Detail fps curatator gunoier

Ideea de om de serviciu sau gunoier nu pare nici pe departe un subiect de joc, dar iata ca sunt niste oameni cu suficient de mult timp liber incat sa materializeze si astfel de viziuni obscure.

Viscera Cleanup Detail este un joc gratuit care momentan se afla in stadiu alpha si care, in cateva luni, are mari sanse sa poata fi achizitionat doar contra cost. Dezvoltat de RuneStorm, Viscera Cleanup Detail poate fi descarcat de pe steamcommunity.com.

Povestea incepe pe o statie spatiala parasita in care a avut loc un adevarat macel cu extraterestri. Chiar daca nu ati fost responsabili de acea parte a actiunii, exact la momentul in care trebuie sa faceti curatenie. Aveti o galeata, un mop care pare mai inteligent decat cele pe care le gasiti in comert si doua manusi. Pentru ca peretii sunt plini de sange si pe jos sunt o gramada de organe interne, mai mult sau mai putin intregi, volumul de munca este foarte mare si din multe puncte de vedere actiunea este similara cu cea dintr-un shooter modern. Singura exceptie este ca nu puneti sangele pe pereti, ci incercati sa-l dati jos. Cand ati terminat treaba, sariti la nivelul urmator, unde veti intampina o noua serie de elemente ce trebuie indepartate de pe podea, gen cartuse goale, inimi si alte cateva organe umane menite sa va faca sa va simtiti eficienti.

E ciudat ca exista oameni pe care sa ii incante ideea de a face curatenie de organe. E bolnavicios, nu?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI