04 iul. 2013 | 13:25

Motorola Moto X, un nou smartphone facut de americani pentru americani

ACTUALITATE
Motorola Moto X, un nou smartphone facut de americani pentru americani

Gandit in SUA si asamblat in SUA, acestea sunt cele doua principii cu care cand vine vorba de nou sau Moto X.

moto x optiuni de personalizare

Ne pregatim intens pentru primul telefon al celor de la Motorola care, dupa campaniile intense de promovare, pare sa fie primul rezultat al unei colaborari stranse . Cu o serie de optiuni de personalizare ale achizitiei, acesta are mari sanse sa fie unul dintre putinele telefoane inteligente care se pot lauda cu faptul ca sunt produse in Statele Unite ale Americii si nu in China.

In materialele facute publice pana la aceasta ora, Moto X pare sa fie un gadget ce va suporta o serie de elemente pe care cumparatorul si le poate defini pentru a-si personaliza achizitia. Incepand cu elemente gravate pe carcasa pe la aproximativ 16 culori din care puteti alege pentru a va colora spatele si rama telefonului, acest gadget are mari sanse sa fure mintea tinerilor care, mai mult decat orice altceva, isi doresc sa fie unici. Se vehiculeaza pana si faptul ca atunci cand veti face comanda online la telefon veti avea posibilitatea sa atasati o poza comenzii care sa fie folosita ca poza de fundal pe telefon atunci cand va fi livrat la usa. Astfel de detalii minore, usor de implementat, s-ar putea sa defineasca o reteta importanta de succes pentru Motorola, o companie care nu prea a mai avut terminale rasunatoare in ultimii ani.

Mai ramane sa vedem cum va arata terminalul efectiv si cat de eficient va fi pentru producator sa produca gadgeturi de precizie in Statele Unite, cu preturile din Statele Unite. Desi o linie de productie locala ar putea fi pilonul pe care s-a construit intreaga serie de elemente ce pot fi personalizate la Moto X, ar fi pacat ca aceste avantaje sa se reflecte intr-un pret de achizitie peste medie.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele