Surface RT in comparatie cu noul iPad [VIDEO]

Surface RT in comparatie cu noul iPad [VIDEO]

Cei de la tentatiei si au publicat un nou clip prin care compara abilitatile Surface RT cu cele ale celui mai recent iPad.

Chiar daca parerile sunt radical impartite intre , dupa ultima reducere substantiala de 100 de dolari, Microsoft incearca din nou sa va motiveze sa treceti la o tableta creata in Redmond.

Cu toate ca incepe sa aiba probleme mari in a domina piata tabletelor, iPad-urile continua sa fie foarte populare printre cei care cocheteaza cu achizitia unui astfel de aparat. Nu de alta, dar tablete foarte ieftine precum Nexus 7, cu o configuratie performanta, au luat foarte multi clienti din curtea Apple. In final, se pare ca toate acestea nu conteaza. Microsoft si-a propus sa continue sirul reclamelor anti-Apple.

Punand pe aceeasi pagina un iPad de 32GB si un Surface RT cu aceeasi capacitate, este evident ca tableta celor de la Apple nu are un stand integrat, are un display mai mic si nici tastatura fizica nu este foarte ieftina daca va incanta produsele create in Cupertino. In plus, o suita Office de la orice producator nu este foarte ieftina pe iPad si vine gratuit pe Surface RT.

Oricum, diferentele evidentiate de Microsoft cu atat de mult patos in clipul de mai jos sunt subiective. Pe mine poate ma incanta o tableta mai mica si m-am saturat sa car o tastatura fizica dupa mine, fie ea si inclusa in pachet. In acelasi timp, Microsoft Office poate nu e pentru mine, mai ales daca nu-mi petrec toate ziua printre tabele complexe de Excel sau prezentari in PowerPoint. Pentru voi care este urmatoarea tableta?

surface rt

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI