Microsoft porteaza Fresh Paint din Windows 8 pe WP8

Microsoft porteaza Fresh Paint din Windows 8 pe WP8

Fresh Paint, una dintre aplicatiile care evidentieaza avantajele tehnologiei touch screen pe Windows 8, este portata pe WP8.

pictura wp8 Fresh Paint_Screens

In eforturile sale de a porta cat mai multe aplicatii de Windows 8 pe Windows Phone 8, Microsoft a inceput tranzitia cu Fresh Paint. Una dintre cele mai populare aplicatii de pictura de pe platforma, aceasta a venit hibridelor si tabletelor cu Windows 8.

Adusa pe WP8, aplicatia Fresh Paint va ajuta sa pictati de la zero sau va permite sa modificati intens fotografiile pe care le aveti capturate pe terminal. Simplu de utilizat si bogata in functii, aceasta aplicatiei ar trebui sa nu lipseasca de pe terminalele celor cu o inclinatie catre arta. Direct din aplicatie puteti face o fotografie si tot prin intermediul acesteia va puteti picta prietena, cainele sau decorul pe care il vedeti pe geam.

Trecand peste functionalitate, este impresionant modul in care un program de 22 de MB este capabil sa amestece culori si sa redea experienta pictatului cu vopsele pe ulei sau cu acuarela. Pentru ca nu putea lipsi partea de partajare a rezultatelor creative, pe langa sincronizarea cu SkyDrive, o imagine poate ajunge cu usurinta pe email sau intr-un mesaj. Si NFC-ul este perfect pentru transferul unor astfel de fisiere.

Citește și: