Microsoft a anuntat intreruperea suportului pentru WP8

Microsoft a anuntat intreruperea suportului pentru WP8

Undeva in 2014, Microsoft va incheia suportul pentru 7.8 si WP8

Microsoft Windows 8 suport oficial

Pentru ca si-a dezamagit foarte multi utilizatori in momentul in care a anuntat ca terminale cu WP7 nu sunt gazde , Microsoft a decis sa nu mai repete greseala. Din acest motiv, urmatoarea intrerupere de suport pentru sistemele de operare Windows Phone a fost anuntat din timp de compania americana.

Intr-un post recent pe site-ul Lifecycle, Microsoft a anuntat in detaliu planurile pe care le are vizavi de viitorul platformelor Windows Phone 7 si Windows Phone 8. In principiu, utilizatorii de terminale cu fiecare dintre cele doua sisteme de operare va beneficia de 18 luni de actualizari, update-uri de securitate si diverse functii noi. Avand in vedere ca respectiva perioada este calculata din momentul in care au fost livrate primele terminale cu noul OS, sunt bine de retinut doua date. Incepand cu 8 iulie 2014, utilizatorii de aparate cu WP8 nu vor mai beneficia de suport din partea gigantului din Redmond, in timp ce utilizatorii de smartphone-uri cu WP 7.5 Mango vor beneficia de un tratament similar pana pe 9 septembrie 2014.

Aceste date sunt importante din doua motive. In primul rand va ofera suficient timp incat sa fi trecut aproximativ doi ani de la incheierea unui contract nou cu un operator pentru achizitia unui terminal. In al doilea rand, vin intr-o perioada in care Microsoft nu a mai facut publice informatii referitoare la noi versiuni de Windows Phone. Sa fie oare aceasta o metoda a gigantului din Redmond de a ne anunta sa nu ne mai asteptam la versiuni majore ale sistemului de operare WP pentru o perioada lunga de timp?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: