S-a incheiat, in sfarsit, scandalul cu Windows 8.1 versiunea RT

, 23 Oct, 08:45

In sfarsit, Microsoft a postat din nou in Windows Store o versiune functionala de Windows 8.1 RT, dupa

microsoft surface rt windows 8.1 rt probleme update

Joia trecuta, Microsoft lansa Windows 8.1 in doua versiuni de update, una pentru dispozitivele cu Windows 8 si o a doua pentru tabletele cu Windows RT. Nu au trecut nici doua zile si cea de a doua a fost stearsa din Windows Store pentru motivul extrem de solid ca a transformat in caramizi mai multe tablete Surface RT. Dupa cateva investigatii care au scos la iveala cauza problemei, o noua versiune a noului sistem de operare a fost postata in magazinul virtual de aplicatii al gigantului din Redmond.

,,Asta s-a datorat unei situatii rare in care update-urile de firmware nu se incheiau in momentul procesului de actualizare la Windows 8.1. In majoritatea cazurilor, daca un client intampina o astfel de problema, rezultatul consta intr-un al doilea restart. In orice caz, pentru un procent foarte mic de clienti, configuratia de boot a fost afectata si a prevenit o pornire cu succes a tabletei. Am muncit pentru a remedia rapid problema si pentru a incuraja clientii sa-si actualizeze dispozitivele Surface RT. Utilizatorii de Surface Pro nu au fost afectati de aceasta problema.” Incercand sa aduca lamuriri suplimentare pe acest subiect, cei de la Microsoft au postat pe site-ul companiei o noua declaratie care explica un pic mai bine evenimentele din ultimele zile.

Indiferent daca sunteti sau nu posesor de Surface RT, de acum va puteti bucura ca poate beneficia in sfarsit de update-ul la Windows RT 8.1.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail