Manual GTA 5, disponibil ca aplicatie de iOS

Manual GTA 5, disponibil ca aplicatie de iOS

Desi cei de la Rockstar Games au promis ca un 5 va fi disponibil si pentru alte platforme, momentan a ajuns doar in Apple AppStore.

rockstar games gta 5 manual

Creatorii noului joc GTA 5 se pare ca nu neglijeaza nici o secunda faptul ca cei mai multi dintre noi sunt si posesori de smartphone-uri si tablete, nu doar de console de gaming. Din acest motiv, la doar cateva zile dupa lansarea oficiala a jocului, deja avem doua .

Este vorba de Grand Theft Auto iFruit si Grand Theft Auto V: The Manual. Ambele aplicatii sunt menite sa complementeze experienta de joc din noul GTA 5 si ambele sunt disponibile momentan doar pentru iDevice-uri, cu toate ca este aproape inevitabil ca acestea sa ajunga si pe Android.

iFruit este o aplicatie de tip companion pentru interactionarea cu universul din noul joc din serie chiar si atunci cand sunteti departe de consola. Aceasta va permite sa aveti grjia de cainele lui Frankie, intr-un stil similar cu un Tamagotchi, sa va modificati masina din joc si sa accesati cele mai noi stiri despre GTA 5.

In ceea ce priveste respectivul manual GTA 5, acesta a ajuns sa fie servit in format digital, spre deosebire de varianta tiparita de pana acum, din cauza volumului foarte mare de informatii incluse. Este vorba de peste 100 de pagini de continut optimzat pentru smartphone-uri si tablete. In plus, aceasta iteratie a manualului vine si cu ,,o versiune digitala speciala” a intregii harti din joc.

Daca ar fi sa ne luam dupa oficialii companiei, ar trebui sa vedem acest manual GTA 5 lansat in format digital si ca o aplicatie pentru desktop-uri. Din pacate, nu avem la aceasta ora nici un detaliu legat de lansarea respectivei versiuni.

Citește și: