Managementul unui Windows Phone devine mai facil cu o noua aplicatie

Managementul unui Windows Phone devine mai facil cu o noua aplicatie
Alexandru Puiu
Alexandru Puiu
11:00 30.05.2013

Microsoft tocmai a scos din beta o aplicatie cu un nume sugestiv, ,,Windows Phone app for desktop” e partenerul perfect pentru .

Windows Phone app desktop

Fara surle si trambite, dupa aproximativ doi ani si jumatate de la lansarea primului terminal cu Windows Phone, pentru managementul informatiilor de pe smartphone-urile cu WP. Desi nu am verificat daca functioneaza intr-un mod similar si in tandem cu un aparat cu Windows Phone 7 sau 7.5, pentru mine a fost suficient ca am putut interactiona altfel cu un Lumia 920 cu WP8.

Windows Phone app for desktop este o aplicatie ce poate fi descarcata de pe site-ul Microsoft si care nu functioneaza decat pe un PC cu Windows 7 sau 8. Nu exista o versiune pentru Mac si nici una care sa functioneze pe Windows Vista sau XP. In plus, acest software nu are nici o legatura cu tabletele ce ruleaza Windows RT.

Daca nu ati mai interactionat niciodata cu aceasta aplicatie, pe vremea cand era in beta, merita sa retineti ca va ofera o functionalitate similara cu cea de care beneficieaza utilizatorii de iDevice-uri cand folosesc iTunes. Practic, puteti modifica dupa bunul plac fotografiile, muzica, clipurile video, tonurile de apel si podcast-urile de pe un terminal cu Windows Phone 8. Puteti sincroniza continut intre terminal si anumite librarii si directoare de pe PC sau puteti verifica dintr-o privire modul in care este ocupat spatiul de diverse tipuri de date. Puteti chiar sa transferati fisiere de pe un hard disk extern pe telefon.

Aplicatia se instaleaza foarte rapid, se incarca in timp real si conlucreaza foarte bine cu iTunes, preluand fara probleme intreaga librarie audio din aplicatia celor de la Apple.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI