YouTube pentru Windows Phone va fi realizat in colaborare cu Google

YouTube pentru Windows Phone va fi realizat in colaborare cu Google
09:00 25.05.2013

Pentru ca este una dintre cele mai bune, eficiente si prezentabile aplicatii de YouTube, foarte tare pe Microsoft.

YouTube app windows phone 8

Una dintre cele mai populare aplicatii de YouTube pentru Windows Phone si putea fi descarcata gratuit pana de curand. Din pacate, cei de la Google s-au suparat foarte tare pe o parte din portofoliul de functii inclus in aplicatie si au apelat la gigantul din Redmond pentru a-i motiva legal sa scoata aplicatia din Store. Motivele principale ale scandalului au fost legate de imposibilitatea creatorilor de continut de a afisa reclame in formatul paginii de vizionare. Al doilea repros a fost legat de introducerea functiei de download la clipuri pe trei niveluri de calitate. Ca fapt divers, Google nu a introdus niciodata aceste functii in aplicatiile sale de YouTube pentru alte platforme.

,,Microsoft si YouTube lucreaza impreuna pentru a actualiza aplicatia YouTube pentru Windows Phone in speranta de a o face in conformitate cu API-ul YouTube, inclusiv activarea reclamelor, in cateva saptamani.” Aplicatia in cauza este scoasa de pe Windows Phone Store de cateva zile si, daca ne luam dupa un comunicat al celor de la Google, au inceput tratativele cu Microsoft. Aparent, in cateva saptamani vom vedea o noua versiune a aplicatiei care va face o treaba si mai buna in a functiona dupa criteriile lui YouTube.

Cu toate ca nu sunt foarte optimist in legatura cu rezultatul colaborarii dintre Microsoft si Google pe acest subiect, trebuie sa recunoastem ca aplicatia de YouTube pentru iOS  a fost de zece ori mai utila cand a iesit din mainile programatorilor Google.

loading...