Samsung Galaxy S4 Zoom – Primele Impresii

Samsung Galaxy S4 Zoom - Primele Impresii

Galaxy S4 Zoom a poposit si la noi in redactie pentru o analiza mai amanuntita pe care o vom face pe parcursul acestui weekend.

Galaxy S4 Zoom

Galaxy S4 Zoom este practic un Samsung Galaxy S4 Mini, cel putin din punct de vedere al ecranului, design-ului si al unora dintre specificatii. Avem de-a face cu un display de 4,3 inci, un procesor dual-core la 1.5 GHz, 1.5 GB memorie RAM si 8 GB pentru stocare. Diferentele incep de aici, mai ales din cauza faptului ca acest dispozitiv este gandit mai mult ca o camera foto.

Obiectivul este unul de 24 mm cu lentila Samsung si are un zoom optic de 10x. Partea din spate este practic o camera foto si detine un blit integrat, un senzor de focalizare si un difuzor, precum si gripul pentru mana dreapta. Pe una din laterale dispune desigur de un buton fizic pentru declansare si de butoanele de volum si standby. Pe cealalta laterala avem un capac ce ascunde surubul pentru trepied, locasul pentru card microSD si o gaura pentru curelusa de mana, iar partea frontala este identica cu cea a unui telefon mobil.

Obiectivul este actionat automat atunci cand se acceseaza aplicatia de camera sau cand se tine apasat pe butonul de declansare fizic. Am realizat cateva imagini ale dispozitivului si mai avem cateva zile la dispozitie sa il punem cu adevarat la incercare.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Galaxy S4 Zoom/”/]

Citește și: