Lumio reinventeaza conceptul de lampa pentru citit

Lumio reinventeaza conceptul de lampa pentru citit

Dupa ce eBook Reader-ele au transpus continutul cartilor in format electronic, acum este timp ca si utilitatea cartilor sa fie reinventata prin Lumio.

lumio lampa carte LED

Lumio este numele unei lampi portabile formate din elemente ce aduc aminte de cartile clasice. Coperta ce pare din lemn si iluzia ca paginile efective lumineaza sunt spectaculoase. Sentimentul este ca vorbim de o lampa de birou din hartie. Max Gunawan, care are experienta in arhitectura, a creat Lumio intr-un laborator din Statele Unite, intitulat TechShop.

In realitate, Lumio este o lampa construita in jurul unor LED-uri ce par de culoare galbena. Alimentata de la o baterie Litiu-Ion, Lumio ar trebui sa reziste aproximativ 8 ore departe de priza. Datorita formatului pliabil, poate deveni foarte compacta si in acelasi timp poate lua foarte multe alte forme.

Aflata momentan in stadiu de proiect, Lumio se va transforma la randul sau in cateva zile intr-un proiect Kickstarter. Creatorul isi doreste sa stranga 60.000 dolari pana sa inceapa productia in masa. Pentru cei care vor dona bani, pretul unei astfel de lampi va fi de 95 dolari, in timp ce in magazine pretul unui astfel de gadget va gravita in jurul valorii de 130 dolari.

Citește și:
Etichete: