Nebula – o altfel de lampa iti aduce in camera, vremea de afara

Nebula –  o altfel de lampa iti aduce in camera, vremea de afara

Numele dispozitivului care a creat norul din imaginea de mai jos este Nebula Weather Station iar la origine este vorba de o lampa putin mai speciala.

Nebula Weather

In primul rand, Nebula Weather Station este un concept care nu vedea rafturile magazinelor prea curand. Nebula 12, versiunea din clipul de mai jos, este cea mai avansata forma a proiectului.

Nebula Weather, dezvoltata de Micasa LAB, este un gadget ce se leaga la reteaua din casa si care afiseaza o lumina aurie intensa sau genereaza nori cu scopul foarte simplu de a oglindi vremea de afara. Desi in acest stadiu foloseste o combinatie de azot lichid, apa calda si un aspirator de mare putere pentru a genera respectivul efect, intr-o etapa ulterioara se spera crearea unei combinatii de elemente mult mai stabile. Cu toate ca nu genereaza si picaturi de apa pentru a simula ploaia, dupa cum se poate observa, efectul este destul de spectaculos.

Gandit ca un generator de prognoze meteo, Nebula isi extrage vremea probabila pentru urmatoarele 48 de ore de pe un server tert pe care il puteti modifica dupa preferinte. In cazul in care va incanta doar functia de lampa a gadgetului, sau vi s-a terminat pur si simplu azotul lichid, lampa lumineaza intr-o varietate foarte mare de culori la orice intensitate va doriti. Desi nu vine cu o aplicatie de iOS sau Android, bucurosi vor fi posesorii de terminale cu Windows Phone, in special cei care si-au luat un Nokia Lumia. Din cate se pare, prima pe lista pentru interaciunea cu functiile ascunse ale lampii magice este o aplicatie destinata sistemului de operare Microsoft pentru smartphone-uri. Mai ramane sa aflam un pret si eventual o data de lansare pentru acest gadget si atunci chiar ne vom putea entuziasma cu adevarat.

Citește și: